Sistem pluvia Geberit vacumatic

Cod: Producator: Geberit

Dublează cantitatea de apă pluvială drenată folosind o conductă cu diametrul pe jumătate faţă de sistemul convenţional

Sistemul de drenaj al apelor pluviale Geberit Pluvia a stabilit noi standarde de-a lungul deceniilor şi îşi demonstrează performanţa în construcţii importante cu acoperişuri plane pentru numeroase companii industriale renumite. Cei peste 30 de ani de experienţă Geberit îi garantează operatorului în construcţii o fiabilitate ridicată şi o durabilitate remarcabilă. Geberit Pluvia reduce numărul coloanelor verticale şi a receptorilor pentru acoperişuri, oferind astfel arhitectului o flexibilitate considerabil mai mare în proiectarea clădirii, în folosirea spaţiului şi coordonarea diferitelor cerinţe comerciale referitoare la clădire.

Sistemul de drenare Geberit HDPE aferent

Geberit Pluvia şi Geberit HDPE se completează perfect pentru a alcătui un sistem complet de scurgere a apei pentru acoperişuri.

Având în vedere faptul că se pot genera niveluri ridicate de presiuni negative asociate cu utilizarea sistemului de drenare cu presiune negativă pentru suprafeţe mari de acoperiş, îmbinarea dintre componentele individuale primeşte o semnificaţie specială. Posibilitatea producerii scurgerilor poate fi practic eliminată, datorită îmbinării absolut etanşe care rezultă din sudarea fitingurilor cu conductele.

Geberit Pluvia – extrage apa de pe acoperisurile plane în loc sa permita drenarea naturala a apei

Geberit Pluvia este un sistem de drenaj al apelor pluviale bazat pe vacuumul indus gravitaţional.

În contrast cu sistemele de drenaj convenţionale, Geberit Pluvia oferă soluţii pentru arhitectura zilelor noastre. Receptorii de înaltă performanţă Geberit Pluvia sunt legaţi împreună direct sub acoperiş printr-o conductă de colectare orizontală care nu necesită pantă, suprafeţe mari de acoperişuri putând fi astfel drenate cu o singură coloană de scurgere. Acest fapt simplifică proiectarea şi reduce durata de execuţie a construcţiei. Numărul coloanelor verticale şi al conductelor subterane este mult redus, sporind opţiunile de proiectare ale arhitectului, precum şi potenţialele utilizări ale clădirii.