Rama GEBERIT MONOLITH lavoar 131.040.SI.1

Cod: 131.040.SI.1 Producator: Geberit

O mai mare flexibilitate a designului pentru baia visată

Modulul sanitar Geberit Monolith este cu adevărat spectaculos în baie şi deschide o nouă categorie de produse ca o punte între instalaţiile aparente şi încastrate. Acest modul sanitar inovativ oferă flexibilitate în design combinată cu beneficii semnificative. Este disponibil atât pentru baterii montate pe perete, cât şi montate pe lavoar.

Mobilier de baie şi element de instalare
Sertarele disponibile opţional pentru partea dreaptă şi/sau stângă oferă spaţiul necesar de depozitare, spre exemplu pentru articolele cosmetice sau de machiaj, transformând Geberit Monolith într-o unitate practică de mobilier de baie. Partea superioară a modulului sanitar cu înălţime de 114 cm poate fi utilizată ca poliţă pentru suportul de periuţe de dinţi, peria de păr şi alte articole necesare. Port-prosoape duble, asortate, sunt de asemenea disponibile ca variante modificate ale seriei EMCO "Loft", disponibile doar prin intermediul Geberit.

Întreţinere facilă şi eleganţă
Sifonul Geberit pentru lavoar este ascuns privirii sub suprafaţa modului sanitar. Accesul pentru lucrările de întreţinere se poate face printr-o gură de vizitare specială , acoperită de un panou elegant. Finisajul din sticlă securizată este disponibil în mai multe variante coloristice, iar părţile laterale sunt realizate din aluminiu periat.