Geberit AquaClean 8000 plus 180.100.11.2

Cod: 180.100.11.2 Producator: Geberit

Doriţi să realizaţi o cameră de baie după propriile planuri? Cu instalaţia completă WC Geberit AquaClean aveţi toată libertatea. Geberit Aquaclean 8000 este dotat cu absolut tot ceea ce este necesar pentru o toaletă modernă. Iar în unitatea ceramică suspendată, având linii elegante, se ascunde o capodoperă veritabilă a confortului.

Principiul rafinat al duşului
Jetul de apă la temperatura corpului curăţă printr-o apăsare de buton la intensitatea dorită, cu grijă şi curat, şi împrospătează. Aceasta este curăţenia în forma ei cea mai plăcută. Geberit AquaClean oferă astfel o alternative atrăgătoare la bideul clasic.

Funcţii confortabile de duş

Geberit AquaClean 8000 este în plus echipat cu un jet oscilant al duşului: mişcările regulate înainte-înapoi ale jetului de apă asigură o curăţare deosebit de eficientă.

nstalare compatibilă cu modele anterioare
Pachetul pentru compatibilitatea cu modelele anterioare este deosebit de uşor de instalat cu ajutorul Panoului de Design Geberit AquaClean. Racordarea la apă poate fi astfel folosită pentru funcţia de duş, conexiunea fiind mascată de Panoul de Design Geberit AquaClean fără a fi necesare nici un fel de modificări structurale.

Curăţenie fără precedent
Duza duşului care produce jetul este spălată automat cu apă proaspătă înainte şi după fiecare declanşare a jetului.

Operare simplă
Tastele de deservire din partea laterală se remarcă prin cel mai sporit confort în utilizare.

Design ergonomic pentru colac şi capac
Ca toate modelele Geberit AquaClean, şi acesta este prevăzut cu mecanism de încetinire, aceasta însemnând ca amortizoare speciale asigură coborârea colacului şi capacului fără zgomot. Colacul garantează un confort ergonomic optim şi permite prin câteva manevre simple demontarea acestuia în vederea curăţirii.