Asistenta tehnica

Servicii complete pentru soluții termice - ofertare, proiectare, servicii de instruire în domeniu

Consiliere pentru oferte adaptate fiecărui client!
Experiența vastă pe care o avem, ne-a ajutat astăzi să fim unde suntem și ne motivează zilnic să fim mai buni decât ziua anterioară. Pe lângă faptul că oferim consiliere gratuită prin departamentul nostru tehnic, biroul de ofertare poate să ajute pe fiecare client în parte cu soluții particulare adaptate exact pe nevoile existente și în bugetele în care clienții noștri doresc să se încadreze.
Apelează la echipa noastră de ofertare acum trimitând un mail la:
- ofertare@instalimpex.ro
- ofertare2@instalimpex.ro

Consiliere pentru costuri termice scăzute!
Clienții noștri nu sunt puși singuri în fața unei oferte pe care nu ar ști să o analizeze corect din punct de vedere tehnic și al implicaților pe termen mediu și lung. Suntem alături de cei care caută soluții eficiente termice, sanitare pentru a se bucura de confort, de costuri scăzute la facturile lunare și pentru a evita orice risc pe care le prezintă produsele nesigure de pe piață.
Apelează pentru ofertă pentru sisteme termice, sanitare și ventilație la următoarea adresă de mail:
- ofertare@instalimpex.ro

Servicii de proiectare pentru siguranța investiției!
Scopul biroului de proiectare pe care îl avem, parte din departamentul tehnic, este de-a aduce cele mai bune soluții în fiecare casă sau birou indiferent de ce spații vorbim: de interior sau chiar de exterior, soluții care să reziste în timp.
Echipa de proiectanți pe care o avem are o vastă experiență în zona proiectelor cu destinație comercială, vorbim aici despre spații industriale, hale comerciale, depozite, malluri etc.
Motiv pentru care puteți apela cu încredere la echipa noastră de proiectanți trimițând un mail la:
- mefa@instalimpex.ro

Servicii de instruire pe șantiere pentru cele mai fiabile investiții!
Oferim servicii de școlarizare pentru sisteme de încălzire pe șantiere cum ar fi încălzirea în pardoseală, suporții de susținere instalații, sisteme pluviale etc. Aceste prezentări le facem în mod repetat, având chiar o campanie de informare prin diverse caravane organizate în colaborare cu producători de renume. Punem accent în permanență pe optimizarea sistemelor folosite în domeniul instalațiilor termice și sanitare, aducem spre comercializare cele mai inovative produse și ultimele noutăți din domeniu.
Apelați cu încredere la echipele noastre pentru suport tehnic pe santier:
- Sisteme pluvia - robert.sztanko@instalimpex.ro
- Sisteme de susținere instalatii - ervin.kovacs@instalimpex.ro
- Sisteme instalații press, push fiting,etc - ervin.kovacs@instalimpex.ro

Suntem alături de clienții noștri care ne oferă cel mai bun feedback în momentul în care revin la noi cu plăcere și peste o perioadă de timp pentru că sunt mulțumiți sau chiar ne recomandă clienți. Calitatea este cea care ne recomandă și niciodată nu vom comercializa produse de clasă inferioară care să aducă riscuri de inundații sau infiltrații. Mulțumirea apare în timp și trebuie să o câștigăm și să muncim zilnic să o susținem, iar noi știm acest lucru cel mai bine prin natura produselor pe care le comercializăm și de la care nu ne-am abătut.

Cere oferta