Despre noi

Compania Instal Impex este în prezent un renume pe piața marilor distribuitori de produse utilizate pentru instalații sanitare, termice, de încălzire, de răcire, rețele de apă, canal, obiecte sanitare pentru băi, echipamente necesare montării și întreținerii lor. Povestea Instal Impex a luat naștere în anul 1998 în Arad, iar acum suntem prezenți în toată țara prin rețeua de distribuție, prin depozitele ,magazinele deținute și prin colaboratorii existenți. Oferim clienților și partenerilor o gamă largă de produse din domeniul instalațiilor termice și sanitare, le asigurăm consultanță și suportul tehnic, asigurăm servicii de proiectare, organizăm diverse cursuri de instruire în parteneriat cu producătorii, atât pentru personalul intern cât și pentru colaboratori.

Investim constant în perfecționarea personalului și în dezvoltarea unei gândirii a întregii echipe orientate către găsirea de soluții prompte și eficiente, din punct de vedere al costurilor pe termen mediu și lung. Această strategie de dezvoltare am început să o implementăm odată cu criza economică, din cauza căreia unele companii au fost nevoite să se retragă de pe piață. Nu a fost și cazul nostru, ci dimpotrivă, criza ne-a determinat să găsim soluții flexibile pentru clienții existenți, ne-a impulsionat să ne dezvoltăm gama de servicii oferite și să aducem constant cele mai noi produse pe piața din România. Ne-am extins în ultima perioadă de timp întreaga rețea de distribuție prin lărgirea flotei de mașini proprii și prin dezvoltarea departamentului de logistică, respectiv de aprovizionare. Dinamica pieței ne-a făcut să fim mobili și prezenți cu o constanță bine stabilită. Rețeaua națională de distribuție Instal Impex se bazează pe curse regulate pentru a asigura necesarul zilnic de marfă al tuturor colaboratorilor din întreaga țară.

Compania Instal Impex este o companie cu capital integral străin ajungând în anul 2016 să ofere clienților săi servicii complete pe segmentul de piață ce aparține instalațiilor termice și sanitare. Credem în oamenii pe care îi avem alături și suntem recunoscuţi ca fiind un partener valoros şi de încredere atât de clienţi, furnizori, consumatori, cât şi de comunităţile unde ne desfăşurăm activitatea.

Viziunea companiei

Credem în valori sănătoase - e crezul nostru de peste 18 ani de zile, iar acest lucru ne-a definit ca și companie, ne-a motivat să ne dezvoltăm și să fim alături de clienții noștri din toată țara. Ne facem munca prompt și suntem atenți la cel mai mic detaliu, astfel încât riscurile sunt evitate. Muncim din greu să fim mai buni ca și astăzi, luptăm pentru a aduce un plus de valoare în tot ce facem și nu ultimul rând suntem responsabili de fiecare acțiune întreprinsă.

Valorile companiei

Comercializăm doar produse de calitate ridicată
Încă de la bun început am fost conduși de valori puternice precum: calitatea ridicată a produselor comercializate, nu am făcut niciodată rabat la acest principiu. Deși nu este deloc simplu să reziști pe o piață liberă, unde de multe ori calitatea pierde în fața prețului, noi, Instal Impex, am fost mereu atenți să le oferim clienților doar produse de calitate ridicată. Am reușit astfel să aducem un confort ridicat în viața de zi cu zi a milioane de clienți. Mulțumirea noastră zilnică este că putem să participăm la creșterea calității vieții clienților, iar acest lucru nu poate fi egalat de nimic altceva. Clienții care ne aleg au siguranța calității produselor achiziționate, toate produsele comercializate fiind în conformitate cu standardele internaționale din domeniu și certificate în acest sens.

Fiecare client și partener merită respectul și atenția noastră
Ne respectăm fiecare client și partener și suntem mereu deschiși să aflăm nevoile clienților noștri pentru a le oferi produsele adecvate. Aducem inovația pe piața instalațiilor sanitare și termice, prin lărgirea contantă a gamei de produse cu ultimele lansări din domeniu. Avem alături pe cei mai renumiți parteneri și producători din domeniul instalațiilor sanitare și termice, alături de ei construim parteneriate durabile bazate pe promptitudine, prietenie și o strânsă politică de comunicare. Investim periodic în instruirea echipei pe care o avem, tocmai pentru a putea oferi suportul necesar și particularizat fiecărei situații întâlnite.

Suntem mereu alături de clienții noștri la nivel național prin rețea de distribuție eficientă
Piaţa a devenit mult mai volatilă, nevoile clienţilor sunt într-o mişcare continuă în care o importanţă majoră constituie flexibilitatea, receptivitatea, rapiditatea în deservire, diversitatea mare de produse şi soluţii. Am dezvoltat o rețea de distribuție la nivel național tocmai pentru a răspunde în cel mai scurt timp comenzilor din partea colaboratorilor și clienților pe care îi avem din întreaga țară. Numărul de colaboratori activi pe care îi avem crește de la un an la altul, motiv pentru care vom fi și pe viitor la fel de atenți cu actualii și viitorii parteneri, atât prin politica de vânzare și respectiv de fidelizare, cât și prin promptitudinea cu care onorăm comenzile.

Gamă diversificată de produse atât pentru clienții casnici cât și pentru clienții business!
Fie că vorbim de consiliere dedicată privind amenajarea sau renovarea propriei băi sau că ne adresăm clienților business dornici să amenajeze spații comerciale sau publice cu folosire intensă, Instal Impex este și va fi mai mult decât un partener de încredere ales de foarte multe persoane. Apreciem încrederea pe care o primim zilnic de la clienții noștri, motiv pentru care scopul nostru este, de la un an la celălalt, diversificarea gamei de produse comercializate. Gama noastră de produse numără în prezent milioane de tipuri de articole, însă constant o lărgim cu produse noi oferite de către producători de talie internațională.

Instal Impex este un brand pentru oameni și format din oameni
De peste 18 ani suntem focusați să aducem produse de calitate, inovative clienților noștri, iar acest lucru este posibil doar datorită componenței umane, pe de o parte a întregii echipe Instal Impex și de cealaltă parte datorită parteneriilor și colaboratoriilor noștri. Credem în proverbul “Omul sfințește locul”, iar din familia Instal Impex astăzi fac parte 100 de angajați, 30 de producători internaționali și naționali, numeroși colaboratori locali și milioane de clienți care au folosit produsele comercializate de către noi.

Distribuție și magazine

Suntem prezenți alături de clienții noștri la nivel național, prin rețeua de distribuție și prin magazinele deținute. În cazul în care nu ai reușit să ajungi în showromurile noastre ca să poți să te inspiri din ultimele ambiente care se folosesc pentru amenajarea băilor, te așteptăm să ne vizitezi magazinele în următoarele orașe: Arad, Timișoara, Cluj, București, Iași.

Rețea națională de distribuție pentru magazinele care comercializeză obiecte sanitare și termice!

Ne numărăm printre cei mai mari distribuitori din domeniul instalațiilor sanitare și termice și facem acest lucru de 18 ani. În restul orașelor din țară poți contacta cu încredere colegii noștri desemnați pentru zona unde te afli. Pentru a afla aceste informați te rugăm să regăsești harta de mai jos și datele de contact ale colegilor noștri responsabili pentru fiecare oraș.

Parteneri

Bosch Bosch

GRUPUL BOSCH – GERMANIA Avand si service autorizat I.S.C.I.R.

Cersanit Cersanit

CERSANIT – POLONIA – Obiecte sanitare, lavoare, wc-uri, bidee,etc


Delabie Delabie

DELABIE – FRANTA – robinete si filtre


Ergotherm Ergotherm

ERGOTHERM – UNGARIA – Centrale pe lemne din otel.

Ferro Ferro

FERRO – POLONIA – Accesorii baie, baterii, armaturi.


Fluidmaster Fluidmaster

FLUID MASTER – SLOVENIA rezervoare la semiinaltime si ingropate,articole de sifonarie

Franke Franke

FRANKE - AUSTRIA – Obiecte sanitare si accesorii din otel inoxidabil.


Geberit Geberit

GEBERIT – ELVETIA sisteme de canalizare si ape pluviale, rezervoare ingropate, baterii cu senzor


Gebo Gebo

GEBO – GERMANIA Fitinguri cu imbinari prin compresiune, coliere pentru reparatii prin compresiune

Grohe Grohe

GROHE – GERMANIA – Baterii monocomanda sau cu senzori, rezervoare wc si rame ingropate.

Heko Heko

HEKO – ROMANIA – chiuvete inox, racorduri flexibile de apa, sifoane flexibile, accesorii de baie, coliere cu cauciuc.HL Hutterer & Lechner GmBH HL Hutterer & Lechner GmBH

HL HUTTERER UND LECHNER GmBH – AUSTRIA - Sifoane de pardoseala, sifoane sanitare, receptoare

Ideal Standard Ideal Standard

IDEAL STANDARD – BULGARIA – Obiecte sanitare,lavoare,wc-uri, bidee, baterii monocomanda

KAN KAN

KAN – POLONIA – Cutii de distribuitoare, tevi si fitinguri zincate, cu presare, pentru apa si incalzire.


Kessel Kessel

KESSEL -GERMANIA -Lider in evacuarea apelor


Kludi Kludi

KLUDI – GERMANIA gama completa de baterii

Kolo Kolo

KOLO -POLONIA - Obiecte sanitare, mobiliere, cabine de dus,cadite, cazi de acril.


Mefa Mefa

MEFA – GERMANIA sisteme de fixare si montaj in instalatii

Rems Rems

REMS -GERMANIA -Masini si scule pentru prelucrarea tevilor


Roltechnic Roltechnic

ROLTECHNIK CEHIA Cabine de dus, cadite, cazi hidromasaj


Sanela Sanela

SANELA-CEHIA – Obiecte sanitare si accesorii din otel inoxidabil.

Schell Schell

SCHELL – GERMANIA robineti coltari, baterii cu temporizareSFA Saniflo SFA Saniflo

SANIFLO SFA –FRANTA - Sanipompe pentru maceratoare ape uzate.

Tece Tece

TECE- GERMANIA – Rigole de dus, sisteme de incalzire in pardoseala.

Uponor Uponor

UPONOR – FINLANDA retele de apa rece si calda,incalzire in pardoseala


Vogel & Noot Vogel & Noot

VOGELUNDNOOT – AUSTRIA – Radiatoare din otel.


Cere oferta